La plaça d'Octavià acull gran part de la programació del 8-M aquest diumenge

La jornada, prèvia al 8-M, acabarà amb una Marxa nocturna de torxes només per a dones


  • Comparteix:

El grup santcugatenc Decibelles tocarà a la plaça d'Octavià aquest diumenge al matí / Foto: XCCP

El grup santcugatenc Decibelles tocarà a la plaça d'Octavià aquest diumenge al matí / Foto: XCCP

Una sessió de contacontes, dos tallers, diversos espectacles i una marxa nocturna no mixta de torxes són algunes de les activitats que ompliran aquest diumenge Sant Cugat per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Tot i que el 8-M és dilluns, s'han programat moltes activitats el diumenge previ perquè hi pugui participar el màxim nombre de gent.

La plaça d'Octavià serà la protagonista de les activitats matinals d'aquest diumenge. D'onze a dues del migdia, s'hi celebrarà l'acte central de la programació municipal amb la jornada 'Construïm les nostres sexualitats', que inclou un seguit d'activitats gratuïtes per a totes les edats. Concretament, hi haurà la sessió de contacontes 'Soc com soc, capses de colors', l'exposició 'Donant voltes a la sexualitat', un taller de Tik Tok, la caravana pedagògica Sextruck i música en directe amb el grup santcugatenc Decibelles.

Paral·lelament, el Comitè del 8-M ha organitzat a la plaça del Coll, a les onze, un taller de danses bolivianes. Tot seguit, a partir de les dotze, a l'Horta Alliberada, situada entre l'avinguda de Cerdanyola i el Camí de Can Calders, tindrà lloc una pintada de mural en record a les dones assassinades. Per la seva banda, el Claustre del Monestir acollirà l'espectacle 'El Llibre de Marguerite Porete, feminisme i mística al segle XIV', amb aforament limitat i entrades exhaurides.

A la tarda també tocarà anar al teatre, ja sigui a la Nau de Cultura de Valldoreix, a les sis, a veure 'Juicio a una zorra', sobre la figura d'Helena de Troia, amb entrada lliure i aforament limitat, o bé al Teatre de Mira-sol, a les set, a veure 'Vull, va', una obra que reflexiona sobre les maneres de concebre l'acte sexual. El preu d'aquest últim espectacle és de vuit euros i les entrades es poden adquirir aquí.

Finalment, a les set de la tarda s'iniciarà la Marxa nocturna de torxes, només per a dones, organitzada per l'associació Vallès Feminista i el Comitè 8-M. El punt de trobada és al pàrquing de l'estació de Renfe de Sant Cugat.

Pots consultar tota la programació amb motiu del Dia Internacional de la Dona aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.