Òmnium Sant Cugat demana l'amnistia a través d'una pancarta al Monestir

Amb el lema 'Amnistia, fem-nos lliures', l'entitat creu que aquesta és "l'única via" per resoldre el conflicte polític català


  • Comparteix:

Pancarta desplegada per Òmnium Sant Cugat / Foto: Òmnium Sant Cugat

Pancarta desplegada per Òmnium Sant Cugat / Foto: Òmnium Sant Cugat

Òmnium Sant Cugat ha desplegat aquest dissabte una pancarta gegant a la plaça d'Octavià, davant del Monestir, per reclamar l'amnistia i l'autodeterminació. Amb el lema, 'Amnistia, fem-nos lliures', l'entitat reitera que l'amnistia i l'autodeterminació són 'un consens de país' i 'l'única via per resoldre el conflicte polític a Catalunya'. La pancarta, amb un tamany de 531 metres quadrats, s'emmarca dins de la campanya 'Amnistia, Fem-nos lliures!'. Òmnium Sant Cugat ha recollit més de 2.700 signatures a través d'una trentena de voluntaris perquè la Llei d'Amnistia s'aprovi al Congrés dels Diputats. Les signatures se segueixen recollint a la seu de l'entitat, al carrer dels Marges 31.

La recollida de signatures és els dimecres i dijous d’onze del matí a una del migdia i els dimarts, dimecres i divendres de sis de la tarda a les vuit del vespre. Tota la informació de la campanya es pot trobar al web amnistiaara.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.