Cugat Mèdia estrena dissabte un reportatge de televisió amb 14 testimonis de la pandèmia

Recordarem durant tot el cap de setmana l'efemèride de la declaració de l'estat d'alarma amb entrevistes, gràfics i vídeos


  • Comparteix:

El carrer Santiago Rusiñol buit / Foto: Cugat Mèdia

El carrer Santiago Rusiñol buit / Foto: Cugat Mèdia

Aquest diumenge 14 de març farà un any de la primera declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid-19, que va comportar un confinament total de la població a casa seva durant tres mesos, i que encara no ha desaparegut, amb diferents onades i diferent intensitats. Cugat Mèdia vol recordar aquesta efemèride amb un desplegament informatiu de primer nivell. Per un costat, aquest dissabte estrenarem un reportatge televisiu titulat 'L'any que ens ha capgirat la vida', amb 14 testimonis santcugatencs que ens expliquen com van viure aquells primers dies i com els ha canviat a vida des de llavors. Però des d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana, publicarem diferents reportatges amb entrevistes, gràfics, dades i vídeos per analitzar tots els efectes de la pandèmia a Sant Cugat, un any després, i quan la pandèmia encara continua vigent en el nostre dia a dia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.