Mireia Ingla, sobre l'avinguda del Baixador: 'Farem allò que vulguin els veïns'

L'alcaldessa s'ha mostrat convençuda al programa 'Línia directa' que s'arribarà a un acord per materialitzar la urbanització de la via


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha reiterat el compromís de l'Ajuntament amb la urbanització de l'avinguda del Baixador de Valldoreix, de la qual ha dit que 's'ha de fer'. És per això que Ingla ha detallat que el consistori està obert a fer 'el que calgui' per tirar endavant el projecte que vulguin els veïns de la via. Durant el programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, l'alcaldessa ha assegurat que es farà 'allò que els veïns vulguin', després que una part dels residents hagi expressat reticències amb el projecte presentat pel seu elevat cost.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha explicat que estan a l'espera que l'EMD de Valldoreix els traslladi l'opinió dels veïns per avançar cap a la urbanització.

El president de l'EMD, Josep Puig, ja va deixar la porta oberta a "replantejar" el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador si "una gran majoria" del veïnat de la zona no l'accepta.

El projecte que hi ha sobre la taula té un cost de 5 milions d'euros, dels quals el 56% l'han d'assumir els propietaris de la via a través de contribucions especials, i la resta anirà a càrrec de les administracions. El plantejament previst és una urbanització amb plataforma única i ús preferent per a vianants, amb espais pensats per a l'esbarjo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.