L'Ateneu organitza un curset de cuina equilibrada


  • Comparteix:

L'Ateneu ha engegat un curs de cuina equilibrada que té l'objectiu d'orientar als alumnes sobre quins són els aliments més adients pel dia a dia. El curs encara té moltes places lliures.

Aquelles persones que estiguin interessades en practicar una bona alimentació poden apuntar-se al curset de cuina equilibrada de l'Ateneu Sancugatenc. Les classes, que van començar fa uns dies, van a càrrec de la dietista Luisa Martín.

L'especialista, que compagina aquest curs amb el de cuina vegetariana, porta molt de temps col.laborant a l'Ateneu. L'orígen del curset de cuina equilibrada prové d'un antic curs de "cuina i nutrició", que oferia classes teòriques i pràctiques. D'aquestes últimes va sorgir la idea de donar consells sobre una dieta CORRECTE.

Sergi Garcia és membre de l'Ateneu i ens dóna més detalls d'aquest curset:

Sergi Garcia

Aquest curs treballa els components dels aliments més equilibrats


En principi, el curset només li restava la sessió del dia 18, però una anul.lació ha ampliat el programa fins el dia 25. Sergi Garcia ha recordat que la professora posarà al dia a tots aquells alumnes que s'apuntin a última hora. Garcia ha explicat que les classes són molt amenes:

Sergi Garcia

Les sessions inclouen, bàsicament, preguntes i dubtes perquè la conversa entre professora i alumnes sigui fluïda


El curset de cuina equilibrada, té un preu de 30 euros, i es farà els dies 18 i 25 de juny de 6 a 8 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.