Un festa inaugura aquest dissabte la nova plaça del Rei


  • Comparteix:

Una festa ciutadana inaugurarà aquest dissabte oficialment la remodelada plaça del Rei. L'espai tindrà un bar-restaurant, un punt de venda de plantes i un quiosc. La festa començarà a les set de la tarda i comptarà amb animació infantil i música.

Des d'aquesta setmana, la plaça del Rei quedarà oberta oficialment a la ciutadania després de set mesos d'obres de remodelació. Aquesta reforma ha servit també per millorar la Baixada de l'Alba. El cost total dels treballs és de 900.000 euros aproximadament.

La plaça té un parc infantil i un espai amb bancs a l'ombra. Pel que fa als locals comercials, es tracta de tres mòduls que acolliran un bar-restaurant, un espai de venda de plantes i un quiosc de revistes i diaris.

Escoltem el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly.

Jordi Joly

Els quatre mòduls acolliran tres activitats: una de bar i hosteleria, una de venda de flors i una de venda de diaris i revistes.


L'empresa que s'ha encarregat de les obres ha estat la Unió Temporal d'Empreses formada per Coptalia SA-Copcisa.

De la seva banda, la CUP ha demanat recentment el canvi de nom de l'espai per un de més proper a la realitat catalana com, per exemple, 'plaça dels Països Catalans'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.