Comencen les actuacions per evitar que s'aixequi pols al camí de l'Avenç, però la pavimentació encara ha d'esperar

Una brigada de carreteres aplanarà i humidificarà el camí cada dia abans no es pavimenti el tram pendent, pendent de licitació


Temes relacionats

L'Ajuntament manté el compromís de pavimentar el tram pendent d'accés a l'Avenç (18/mar/21)

L'Ajuntament es fa càrrec dels terrenys de l'entorn de l'escola l'Avenç per millorar-ne l'accés a peu i en bicicleta (15/mar/21)


  • Comparteix:

Els treballs de manteniment del camí del Crist Treballador, que dona accés a l'escola Avenç, han començat aquest dijous i s'allargaran fins que no es pavimenti la via, una actuació pendent encara de licitar. L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament ha de resoldre les al·legacions presentades al projecte que, a més de la pavimentació del carrer amb un material respectuós amb el medi ambient, han d'aclarir qüestions com el tancament amb pilones, les zones d'aparcament, l'amplada del camí i la circulació. Fins llavors, la brigada de carreteres intervindrà dues vegades al dia, a dos quarts de vuit del matí i a les quatre de la tarda, per aplanar i humidificar el camí per fer-lo més compacte i minimitzar els problemes amb la pols.

El govern local tenia previst, segons expliquen des del centre, fer les obres d'arranjament per Setmana Santa, però la quantitat d'al·legacions per resoldre ha provocat un retard en l'actuació. Per tant, no hi haurà cap canvi, de moment, en l'organització d'entrades i sortides d'aquest curs ni en les zones d'aparcament. Aquesta era precisament una de les peticions que des de l'AMPA havien fet arribar a l'Ajuntament, en una carta enviada aquest dimecres i a la qual ha tingut accés Cugat Mèdia.

En aquest text, l'associació també reclama al consistori que mantingui el compromís per "mantenir el camí d'accés en el millor estat possible i sense tanta pols, que ja fa molts dies que és insostenible".

Pel que fa al caminet de la riera, l'Ajuntament va arribar a un acord amb la Companyia de Jesús, propietària dels terrenys, per tirar endavant les millores al camí per a vianants i bicicletes i instal·lar-hi punts de llum. La previsió és que comencin les primeres intervencions per a l'adequació a finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.