Els santcugatencs donen 3.300 euros en la jornada solidària 'Encerclem el monestir'


  • Comparteix:

Els diners es destinaran a comprar material d'ajuda pels afectats pel Tsunami

Els diners es destinaran a comprar material d'ajuda pels afectats pel Tsunami

La proposta solidària organitzda per Creu Roja sota el títol 'Encerclem el Monestir' ha permès recollir un total de 3.300 euros per ajudar els damnificats del tsunami que ha afectat el sudest asiàtic. Aquests diners serviran per organitzar la compra i el transport de materials com tendes de campanya, bidons d'aigua, mantes o medicina pels afectats de Sri Lanka i Indonèsia.

Des de l'assemblea local de Creu Roja, organitzadors de l'acte, s'han felicitat per la xifra aconseguida de 3.300 euros durant la jornada en favor dels milers de víctimes del sisme submarí que ha afectat moltes zones del sudest asiàtic.

Així ho ha dit el vicepresident primer de l'Assemblea de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez, que ha explicat que si bé es contemplava demanar tres euros per participar en la rotllana, al final es van acceptar també altres quantitats.

Enric Martínez

La recaptació ha estat de 3.300 euros que s'ingressarant a una de les contes d'ajuda que Creu Roja té a nivell internacional per ajudar els damnificats del tsunami


Els diners recollits aquest diumenge serviran per organitzar la compra i el transport de materials com tendes de campanya, bidons d'aigua, mantes o medicina pels afectats de Sri Lanka i Indonèsia.

Recordem que en total prop de 200 persones van participar en aquesta iniciativa solidària consistent en fer una cadena humana a l'entorn del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.