L'alcalde destaca la tasca de Ràdio Sant Cugat en el seu 20 aniversari


  • Comparteix:

Una de les moltes persones que ha celebrat el vintè aniversari de Ràdio Sant Cugat ha estat l'alcalde Lluís Recoder. Per a l'alcalde, l'emissora ha complert una important funció de servei als ciutadans. Una tasca que aviat es veurà reforçada amb el futur trasllat de la Ràdio a unes noves instal.lacions.

Lluís Recoder ha volgut felicitar a tots els professionals que des de 1982 han treballat per ser un punt de referència de la ciutat. Segons l'alcalde, l'emissora ha estat capaç de connectar amb els sancugatencs, establint una complicitat que poques ràdios han aconseguit.

En aquest sentit, Recoder ha subratllat la tasca que està realitzant l'emissora, a l'hora d'apropar Sant Cugat a totes les llars:

Lluís Recoder

Ràdio Sant Cugat està ajudant a fer poble, reforçant la consciència col.lectiva i donant caliu als ciutadans


L'alcalde Lluís Recoder espera que, després d'aquest aniversari, l'audiència de la Ràdio superi els 6 MIL oients. D'altra banda, l'alcalde ha recordat que l'Ajuntament està treballant perquè l'emissora disposi, en breu, d'unes noves instal.lacions:

Lluís Recoder

Aviat traslladarem la ràdio a unes instal.lacions més visibles pel poble




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.