Ignacio Rigau s'incorpora a l'executiva nacional de les Noves Generacions del PP

El santcugatenc era, des del 2019, el coordinador general de l'executiva catalana


  • Comparteix:

El santcugatenc Ignacio Rigau / Foto: Cedida

El santcugatenc Ignacio Rigau / Foto: Cedida

El fins ara coordinador general de l'executiva catalana de Noves Generacions (NNGG) del PP, Ignacio Rigau, s'ha incorporat al comitè executiu nacional de l'organització com a delegat de l'àrea de formació en oratòria. No obstant això, el popular té previst seguir vivint a Sant Cugat, ja que 'amb els mitjans telemàtics es facilita molt el teletreball'. Això sí, admet que li fa 'il·lusió visitar Madrid amb assiduïtat'.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia, està "molt content" de la confiança que ha dipositat en ell la nova presidenta, Beatriz Fanjul. "De fet, ha confiat en bona part de l'organització catalana. És un nou equip, un equip molt jove i hi ha uns reptes enormes que enfrontem amb molta il·lusió", ha expressat el santcugatenc.

Sobre la seva evolució dins del partit, el popular considera que el pas que acaba de fer "és molt gran" i que, de moment, se centrarà, per tant, en el present. Però en qualsevol cas, ha dit, està "a disposició del partit i de les Noves Generacions"." Sigui quin sigui el meu destí jo estaré molt content i espero poder contribuir durant molts anys a l'organització", ha explicat.


Ignacio Rigau

Estic molt content que la nova presidenta, Bea Fanjul, hagi confiat en mi. Ha confiat en una bona part de l'organització catalana, el mateix secretari general és català, és Carlo Angrisano, així que estem molt contents i enfrontem això amb molta il·lusió. És un nou equip, és un equip molt jove i hi ha uns reptes enormes per davant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.