Detingut el pressumpte autor d'un apunyalament a les carpes de Chic


  • Comparteix:

El pressumpte autor de l'apunyalament d'un jove aquest cap de setmana a les Carpes Chic de Sant Cugat ha ingressat a la presó de la Trinitat per ordre del jutge. Un noi de 24 anys va resultar ferit greu en un ull, i dues persones més en un braç a consequència de les ganivetades que va protagonitzar el detingut, veí de Rubí.

L'inculpat va ser detingut dimarts per la policia estatal de Sant Cugat i ja ha ingressat a presó preventiva per ordre del jutge. Segons ha pogut saber aquesta emissora el detingut és veí del barri de Ca n'Oriol de Rubí i se'l coneix com el "hamburgueso". La família de la víctima, de 24 anys, va presentar denúncia a Sant Cugat després que el jove rebés diverses punyalades a Les Carpes Chic de Sant Cugat als volts de les 5 de la matinada. La tieta de la víctima, Maria, ha explicat com van anar els fets:

Maria

L'agressor va topar amb el meu nebot, el meu nebot se'l va treure de sobre, i de sobte, l'altre va treure una navalla


Els familars han denunciat que l'agressor entrés dins el local carregat amb una arma blanca i no fos detectat pels controls i porters de seguretat:

Maria

No s'entén com no et deixen entrar quan vas vestit de determinada manera, i en canvi, sí amb una navalla


La víctima segueix ingressada a la Vall d'Hebron afectada d'un ull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.