El 20% de centres educatius de Sant Cugat, afectats per la Covid-19

El nombre de grups confinats augmenta a 18 i més de 400 persones estan en quarantena, unes xifres que també empitjoren a tot Catalunya


  • Comparteix:

Més de 400 persones de centres educatius, en quarantena / Foto: Cugat Mèdia

Més de 400 persones de centres educatius, en quarantena / Foto: Cugat Mèdia

Els efectes de la Setmana Santa es comencen a notar al món educatiu de Sant Cugat que tanquen aquesta setmana amb 16 centres afectats per la Covid-19. Segons les dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat, a la ciutat hi ha 18 grups confinats de 13 centres educatius, el que suposa un 20% del total. Al municipi, hi ha 435 persones de l'àmbit educatiu en quarantena, majoritàriament alumnes.

Així, ara mateix hi ha grups confinats als centres següents: Àgora (3), Avenç (1), Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat (1), El Pinar (1), Jaume Ferran i Clua (1), IES Arnau Cadell (1), institut-escola Catalunya (1), a la llar d'infants Pipo (1), Politècnic (1), Pureza de María (1), Sant Cugat Escola Superior de Negocis (1), Thau (4) i Viaró (1).

Al Vallès Occidental hi ha 126 grups confinats, 15 més que abans de Setmana Santa, el que suposa una afectació del 22% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats és de 758, un 14,85% del total. En total, hi ha 1.206 grups confinats que afecten 30.226 persones, majoritàriament alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.