El CAP Valldoreix, primer punt de vacunació a Sant Cugat per al grup de 60 a 69 anys

Al centre sanitari valldoreixenc ja s'estava vacunant als majors de 80 anys amb Pfizer, igual que al CAP Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CAP Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del CAP Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

El CAP Valldoreix és el primer punt de vacunació per al grup d'edat de 60 a 69 anys que hi ha a Sant Cugat. Fins aquest dimarts a la ciutat no hi havia cap espai habilitat per vacunar aquest grup d'edat amb AstraZeneca, i els santcugatencs que rebien el missatge SMS de Salut s'havien de desplaçar al municipi més proper que trobaven hora disponible. Ara, però, ja no ho hauran de fer. De moment l'horari de vacunació serà a les tardes. A Sant Cugat fins ara només es podien vacunar les persones majors de 80 anys -amb la vacuna Pfizer- al CAP Sant Cugat (la Mina) i al mateix CAP Valldoreix.

Des del departament Salut expliquen a Cugat Mèdia que havien rebut moltes peticions des de Sant Cugat de la franja d'edat de 60-69 anys per poder-se vacunar sense haver de desplaçar-se a una altra ciutat, i per això han acabat habilitant unes hores del CAP de Valldoreix.

També expliquen que els punts de vacunació són dinàmics, ja que a mesura que reben noves vacunes van ampliant els punts de vacunació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.