Un ballarí de Sant Cugat de vuit anys, el participant més jove del nou talent show de TVE

Àlex Rodés s'està formant en diverses disciplines de ball i és la primera vegada que participa en un programa de televisió


  • Comparteix:

El final de l'actuació d'Àlex Rodés al programa 'The Dancer' / Foto: Captura RTVE

El final de l'actuació d'Àlex Rodés al programa 'The Dancer' / Foto: Captura RTVE

El ballarí santcugatenc de vuit anys Àlex Rodés ha estat un dels participants, el més jove amb una altra nena de la mateixa edat, del talent show de TVE 'The Dancer'. Tot i que l'actuació, en què el jove ballarí va mostrar tots els seus registres -des de flamenc a ballet-, va convèncer més del 75% del públic del programa, cap dels tres membres del jurat -Miguel Ángel Silvestre, Lola Índigo i Rafa Méndez- el va escollir per passar a la fase següent del concurs.



El santcugatenc Àlex Rodés s'està formant al Ballet rus de Barcelona, fa flamenc a l'escola La Tani i està becat pel programa de formació a l'escola de Coco Comín pel musical Billie Elliot, on també és el més petit, pel paper de Michael.

'The Dancer' busca el millor ballarí de l'Estat espanyol i al càsting inicial s'hi van presentar 1.200 persones, un centenar de les quals ha participat de les audicions. S'hi poden veure tant professionals com amateurs d'edats compreses entre els vuit i els 60 anys i de tots els estils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.