El centre de fisioteràpia Origen Salut se suma a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes

La iniciativa promou la solidaritat per recaptar diners per la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina


  • Comparteix:

El centre Origen Salut està ubicat a la Plaça Pep Ventura, 6 / Foto: Cedida

El centre Origen Salut està ubicat a la Plaça Pep Ventura, 6 / Foto: Cedida

El centre de fisioteràpia i osteoporosis Origen Salut s'uneix a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes per recaptar diners per a la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina. Origen Salut ha estat el primer centre de Sant Cugat en adherir-se a una iniciativa que convida a tots els professionals fisioterapeutes d'Espanya a promoure, de la mà d'ImpulsaT, una campanya solidària durant un mes.

Durant aquest mes de maig, els usuaris podran fer una aportació extra al preu habitual del tractament, contribuint així al finançament dels projectes d'investigació d'ImpulsaT. A més, els professionals fisioterapeutes també faran una aportació simbòlica per sessió.

ImpulsaT, per la seva banda, promourà una campanya de comunicació pel territori amb l'objectiu de donar a conèixer els centres adherits a la iniciativa (xarxes, mailing, cartelleria) per fomentar-ne la difusió i, en conseqüència, la visibilitat dels centres i la campanya. L'Associació ImpulsaT reuneix les 26 famílies d'Espanya afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.