Bona participació al Carnestoltes de Valldoreix tot i la pluja


  • Comparteix:

Els premis dels concurs de disfresses d'enguany són llibres en català

Els premis dels concurs de disfresses d'enguany són llibres en català

La pluja no ha estat un impediment perquè grans i petits de Valldoreix hagin gaudit aquest diumenge de la festa de Carnestoltes, que finalment s'ha celebrat a la Nau de Cultura. Des de l'EMD fan una valoració positiva de la resposta dels valldoreixencs, que no s'han volgut perdre les activitats previstes, entre elles el concurs de disfresses, on els tres guanyadors han rebut un val per comprar llibres en català.

Grans i petits han assistit a la festa de Carnestoltes de Valldoreix, disfressats de tot tipus de personatges, i han participat en el concurs de disfresses, on els guanyadors no han rebut cap premi en metàl·lic, sinó un val per comprar llibres en català, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura. Així ho ha explicat el vocal de Serveis Personals i president accidental de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Aquest any tenim la característica de que no són premis en metàl·lic, sino que són un val per fer efectiu a la llibreria Mithos. Poden triar els llibres que vulguin, però han de ser obligatòriament en català


Casadellà ha destacat l'alta participació dels valldoreixencs en el Carnestoltes d'enguany tot i la pluja. De fet, l'EMD ja preveia el mal temps d'aquest diumenge i per això ha habilitat la Nau de Cultura. L'escoltem.

Josep Casadellà

L'assistència sempre ha estat molt bona, venen grans i petits disfressats. Sort tenim aquest any de la carpa; habitualment ho fem a l'aire lliure, però ara ens plou i carp està plena de gom a gom. L'ambient és immillorable i fantàstic, i crec que aquest acte és difícil de millorar, a no ser que en fem un altre


A més del concurs de disfresses, els assistents han pogut gaudir de l'animació d'un grup de jazz i d'una xocolatada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.