Dos morts en un xoc entre un turisme i una furgoneta a l'AP-7 a Sant Cugat

S'han tallat dos carrils tallats en sentit sud, que han provocat retencions en un tram de 13 quilòmetres


  • Comparteix:

Imatge de les retencions / Foto: Trànsit

Imatge de les retencions / Foto: Trànsit

El conductor d'un turisme i l'acompanyant han mort aquest dimecres en xocar contra una furgoneta que s'havia aturat a l'AP-7 a Sant Cugat per assistir un vehicle avariat. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s'estan investigant, el turisme ha envestit la furgoneta. A conseqüència de l'accident, el conductor del turisme ha perdut la vida i l'acompanyant ha sigut excarcerada i traslladada en estat greu a l'Hospital Taulí de Sabadell, on també ha mort . Pel que fa a la furgoneta, hi havia dos ocupants, un ha resultat ferit lleu i l'altre il·lès. El sinistre mortal ha tingut lloc a l'altura del punt quilomètric 158, en sentit sud, i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís poc després de les 17 h.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM. Quant a l'afectació viària, s'han tallat dos carrils en sentit sud i hi ha hagut retencions en un tram de 13 quilòmetres.

Amb aquest xoc, són 36 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.