Arran Sant Cugat acusa HP de ser 'còmplices del genocidi cap al poble palestí' amb una pintada

El col·lectiu alerta que l'empresa, amb seu a Sant Cugat, subministra serveis i tecnologia a les forces militars israelianes


  • Comparteix:

Missatge d'Arran a les instal·lacions d'HP / Foto: Arran Sant Cugat

Missatge d'Arran a les instal·lacions d'HP / Foto: Arran Sant Cugat

Arran 'assenyala' l'empresa HP per 'finançar la guerra' i ser 'còmplices del genocidi cap al poble palestí'. L'organització juvenil ha fet una pintada a les instal·lacions de la companyia a Sant Cugat amb pintura vermella per simbolitzar que està 'tacada de sang'. El col·lectiu apunta que l'empresa informàtica subministra serveis i tecnologia a les forces militars israelianes, que aquestes 'fan servir per sotmetre Palestina', 'proporcionant assistència directa per a mantenir el sistema de discriminació i opressió sistemàtica que Israel manté des de fa dècades contra el poble palestí'. En aquest sentit, Arran ha convocat una manifestació de rebuig als atacs al poble palestí i a la guerra, aquest dissabte a les 19 h des de la plaça de Lluís Millet i fins davant de l'Ajuntament.

Amb el lema '73 anys d'ocupació, 73 anys de resistència', el col·lectiu exposa la "necessitat de generar mobilitzacions arreu que posin sobre la taula la situació i serveixin per pressionar els estats europeus" per ser "còmplices de la barbàrie que pateix el poble palestí".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.