El curs d'estiu de la Unipau tindrà lloc a la nova seu de La Unió

El cicle de xerrades arriba enguany sota el títol 'El canvi necessari. Una mirada ecologista, feminista i antiracista'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un curs anterior de la Unipau / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'un curs anterior de la Unipau / Foto: Localpres

El nou edifici de La Unió Santcugatenca acollirà el 36è Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau, que tindrà lloc del 8 al 14 de juliol. L'espai està a l'espera d'inaugurar-se i de què les seccions hi tornin. Així, el cicle de xerrades deixarà de celebrar-se al Centre Borja. Enguany el curs d'estiu va sota el títol 'El canvi necessari. Una mirada ecologista, feminista i antiracista' i posa el focus en com afrontar 'els problemes més emergents i urgents que enfrontem com a societat'.

La Unipau encara no ha donat a conèixer qui configurarà la llista de ponents, però sí que ha avançat la incorporació d'activitats complementàries, com la projecció d'un documental amb cinefòrum, un taller de consum responsable i dues passejades per les rodalies de Sant Cugat per detectar "la petjada humana". Amb aquests nous formats, l'organització vol "abordar les diferents temàtiques proposades a través de diferents formats, d'altres òptiques i disciplines".

Les inscripcions per a les xerrades i activitats s'obren dilluns vinent, 7 de juny. Es poden formalitzar en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.