El Síndic de Greuges de Sant Cugat efectua 32 actuacions durant el mes de maig

L'arranjament de voreres, la reparació de façanes i la substitució de la xarxa elèctrica han estat les queixes més recurrents


  • Comparteix:

L'arranjament de voreres com una de les principals queixes al Síndic / Foto: Google Maps

L'arranjament de voreres com una de les principals queixes al Síndic / Foto: Google Maps

El Síndic de Greuges de Sant Cugat ha realitzat 32 actuacions durant aquest mes de maig. D'aquestes, 24 han estat queixes, set assessoraments i una actuació d'ofici. L'atenció ha estat presencial de dilluns i dijous i telemàtica els divendres.

Les queixes més recurrents han estat les relatives als serveis territorials com l'arranjament de voreres, la reparació de façanes, la substitució de la xarxa elèctrica, els endarreriments de les llicències d'obres i qüestions sobre l'ordenança de la zona de baixes emissions (ZBE). La resta, tenen relació amb l'àmbit del servei de les persones i de l'administració general.

De les 24 queixes presentades, 12 han iniciat la tramitació, 11 s'han desestimat i una ha estat traslladada al Defensor del Pueblo. Respecte als assessoraments, quatre s'han derivat a l'oficina municipal d'informació al consumidor (OMIC) i tres fan referència a altres serveis municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.