Un home de 75 anys mor en un accident de cotxe a la zona de l'Arxiu Nacional


  • Comparteix:

Una persona ha mort i una altra ha quedat ferida lleu a causa d'un accident de cotxe aquest dimecres al carrer Rovira i Virgili. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, l'accident l'ha provocat un vehicle, model Opel Corsa, després de saltar-se un senyal de cedir al pas i posar-se en la trajectòria d'un altre vehicle 4 x 4, que no ha pogut evitar l'impacte.

Un home de 75 anys, veí de Barcelona, que anava d'acompanyant dins l'Opel Corsa ha mort a causa de l'impacte que s'ha produit entre aquest vehicle i un 4 x 4 Grand Cherokee. El conductor del vehicle, que segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, s'hauria saltat el senyal de cedir el pas, posant-se en la trajectòria del 4 x 4, ha quedat ferit lleu i està fora de perill. Segons Tubau, la diferència de pesos entre els dos cotxes, ha fet que l'impacte fos més fort.

Jaume Tubau

La diferència de pesos dels dos cotxesd ha fet que l'impacte fos molt fort. Per això l'acompanyant del conductor de l'Opel Corsa ha mort.


Tubau ha explicat que la conductora del 4x4, que ha sortit il·lesa de l'accident, no ha pogut fer res per evitar l'impacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.