Es manté estable la xifra de grups bombolla confinats de les escoles de Sant Cugat

Com la setmana passada, als centres educatius de Sant Cugat hi ha set grups confinats i 180 persones afectades per la Covid-19


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Les escoles de Sant Cugat tanquen la setmana amb set grups bombolla confinats, els mateixos que fa set dies. Segons les dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat, a poc més d'una setmana per acabar el curs, cinc centres de la ciutat tenen algun grup confinat, el que representa un 8% del total. La xifra de persones, entre alumnat i professorat, afectades per la Covid-19 sí que puja lleument fins a 180, 19 més que la setmana passada.

Els centres amb grups confinats són el Gerbert d'Orlach (2), la Farga (2), el Joan Maragall (1), La Floresta (1) i el Pi d'en Xandri (1).

Al Vallès Occidental hi ha 37 centres amb grups confinats, el que suposa una afectació del 7% dels centres de la comarca i prop d'un 16% menys que la setmana passada. A Catalunya, la xifra de grups confinats també baixa, en aquest cas un 16,5% i és de 354, amb 8.396 persones de l'àmbit educatiu a casa. Al país hi ha 273 centres afectats per la Covid-19, un 5,35% del total.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.