Cugat Mèdia reparteix un diari especial en paper per celebrar els 39 anys

A partir d'aquest dilluns es podrà trobar a tots els comerços i equipaments municipals de la ciutat


  • Comparteix:

Cugat Mèdia celebra 39 anys / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Cugat Mèdia celebra 39 anys / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

En els últims 39 anys Sant Cugat ha canviat molt i han passat moltes coses, i Cugat Mèdia (Ràdio Sant Cugat i Cugat.cat abans) ho ha explicat en primera línia. A partir d'aquest dilluns trobareu al carrer un diari en paper que explica alguna d'aquestes notícies que han marcat la història recent de la ciutat i com nosaltres les hem viscut. És la nostra manera de celebrar que el 13 de juny de 1982 va néixer el mitjà de comunicació multimèdia de Sant Cugat i de recordar d'on venim -de l'antiga Ràdio Sant Cugat 'Al teu costat'- i cap on anem. Podreu trobar el diari a tots els comerços de la ciutat i en equipaments municipals com biblioteques, mercats, centres culturals, el Teatre Auditori i el mateix ajuntament.

Però el diari no serà l'únic regal que Cugat Mèdia fa a la ciutadania per celebrar l'efemèride. Tenim 10 entrades dobles per anar a Port Aventura que sortejarem entre els santcugatencs i santcugatenques. Per participar en el sorteig, estigueu atents aquest vespre al compte d'Instagram de Cugat Mèdia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.