El sopar anual contra el càncer espera reunir enguany més de 500 persones


  • Comparteix:

La delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer tindrà en breu un espai a la Casa de Cultura

La delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer tindrà en breu un espai a la Casa de Cultura

Més de 500 persones assistiran aquest dissabte al sopar anual de la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer. Com cada any, el sopar servirà per recaptar diners per millorar les investigacions, i també per ajudar a totes aquelles persones que pateixin la malaltia. Des de l'organització esperen que tingui un gran èxit i ja preveuen que enguany es recaptaran més diners que en anys anteriors.

Aquest dissabte la masia Can Magí de Sant Cugat serà l'escenari que acollirà a les 545 persones que assistiran el sopar benèfic, que com cada any organitza la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer. Entre les diferents activitats, els assistents podran gaudir d'una tómbola, i una subhasta, així com d'un concert per part del grup 100 anys de cançons de tv3.

La presidenta de la delegació local de Catalunya contra el càncer, Marta Martí, ha explicat al magazín 'Barra lliure' d'aquesta emissora, que enguany esperen recaptar més diners, i que aquests aniran destinats, com sempre, a millorar les investigacions i sobretot per donar suport als afectats per la malaltia.

Marta Martí

Crec que la recaptació serà superior que l'any passat. Com sempre hi ha una part que es destina a investigació i una altra que es destina els malalts afectats.


Martí ha aprofitat per explicar que en els pròxims dies s'obrirà un espai a la Casa de Cultura que servirà per donar servei a malalts i familiars, com per exemple psicòlegs especialitzats. En el sopar, però s'esperen moltes altres sorpreses, que Marta Martí no ha volgut avançar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.