'Todos.es' arribarà a Sant Cugat el 18 d'abril amb l'objectiu d'apropar internet a tothom


  • Comparteix:

La campanya 'todos.es' del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, que promou el coneixement d'internet i les noves tecnologies entre aquells col·lectius amb més dificultats per accedir a aquests mitjans, arribarà a Sant Cugat a mitjans d'abril. L'objectiu que es marquen els seus responsables és integrar en la societat digital al voltant d'un milió de persones a tot l'estat espanyol.

La finalitat d'aquesta campanya és convèncer tots els ciutadans que internet és útil i fàcil de fer servir. Amb aquesta voluntat, la iniciativa del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç visitarà 3.500 ciutats de tot l'Estat Espanyol, en un intent d'arribar a tots aquells sectors de la societat que fins ara viuen més al marge del progrés digital.

Sant Cugat serà també un dels municipis per on passi aquesta campanya, concretament a mitjans d'abril, tal i com ha explica Lluïsa Pérez, la coordinadora a Catalunya de 'todos.es', en declaracions al magazín 'Barra Lliure'.

Lluïsa Pérez

'Todos.es' és una campanya del Ministeri d'Indústria per apropar i promoure internet entre aquells col·lectius fins ara marginats del món digital, com ara la gent gran, els immigrants o les persones amb deficiències psíquiques.


La campanya es concretarà en 16 aules fixes i 8 mòbils que aniran recorrent totes les províncies. En cada aula hi haurà 30 ordinadors amb connexió de banda ampla i amb un formador que introduirà a tothom que s'acosti en els coneixements més bàsics per fer servir un ordinador i els ensenyarà a fer exercicis bàsics com enviar un correu electrònic.

Un cop s'hagi visitat un municipi, la campanya pretén però que els ciutadans tinguin realment la possibilitat d'aplicar tot allò que hauran après, per exemple amb diferents punts d'internet oberts al públic. En aquest sentit, Lluïsa Pérez, ha destacat les possibilitats que ofereix actualment Sant Cugat.

Lluïsa Pérez

Després de visitar Sant Cugat, és una obligació informar de com poden continuar la formació sobre internet


Recordem que aquesta campanya va dirigida sobretot als col·lectius que mai s'han posat davant d'un ordinador, amb l'objectiu d'ajudar a vèncer certes pors i reticències, per exemple entre la gent més gran. També s'ha fet una crida a la participació de les associacions, perquè aquestes concertin cites per grups nombrosos i les persones se sentin així més acompanyades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.