El 'Lliçons de vida' continua amb una conversa amb Cristina Casale, pianista i concertista internacional

La conversa es podrà veure a Cugat.cat/vida a partir de divendres que ve


  • Comparteix:

El cicle de converses 'Lliçons de vida', l'espai de reflexió de Cugat Mèdia en què els espectadors poden conèixer grans històries de veïns i veïnes de Sant Cugat, segueix divendres que ve amb un nou capítol. En aquesta ocasió, Cristina Casale, pianista i concertista internacional, conversarà amb Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia, sobre la força i l'emotivitat de la música, que segons Casale són 'el meu mitjà d'expressió'.

El programa repassarà la trajectòria professional de Casale com a concertista, professora, i també com a mare. Amb una clara influència del flamenc en el seu darrer projecte, 'Duende', Casale s'ha convertit en una pianista de referència internacional.

La versatilitat de la seva música és un reflex d'ella mateixa. Concertista, professora de piano i mare de tres nens, Casale trasllada la mateixa força i passió al teclat que a la seva vida personal. De tot plegat en parlarà en una emotiva conversa, tan commovedora com la seva música.

Aquesta conversa és el quart capítol de 'Lliçons de vida', l'espai de reflexió de Cugat Mèdia en què els espectadors poden conèixer grans històries de veïns i veïnes de Sant Cugat.

La conversa es podrà veure a Cugat.cat/vida a partir del divendres 16 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.