Un estiu menys solitari gràcies als Amics de la Gent Gran

L'entitat ha engegat la campanya 'Estiu en companyia' per reforçar el suport a aquest col·lectiu


  • Comparteix:

Imatge promocional de la campanya d'estiu d'Amics de la Gent Gran / Foto: Amics de la Gent Gran

Imatge promocional de la campanya d'estiu d'Amics de la Gent Gran / Foto: Amics de la Gent Gran

'Estiu en companyia' és la campanya que impulsa Amics de la Gent Gran, des de fa 34 anys, per lluitar contra la soledat no desitjada durant els mesos de més calor. La calor, les dificultats físiques i les vacances de les persones de confiança, són alguns dels motius pels quals l'estiu és l'època més dura per algunes persones grans. Aprofitant que aquest dilluns, 26 de juliol, és el Dia dels Avis, Cugat Mèdia parla amb la tècnica de Desenvolupament Territorial del Vallès Occidental i Oriental d'Amics de la Gent Gran, Txell Teixidó, per descobrir en què consisteix aquest projecte.

Teixidó explica que les principals accions de la campanya és l'acompanyament a través de trucades de suport emocional i visites presencials, la gestió de trucades entre diferents persones grans de l'entitat i l'organització de tota mena d'activitats. Concretament, a Sant Cugat es fan tertúlies quinzenals, caminades en grup i sortides culturals.

La tècnica recorda que les persones grans són un dels col·lectius més perjudicats per la pandèmia i assegura que, en general, "encara tenen molta por, molta prudència i, fins i tot, pànic i ansietat". És per això que Teixidó anima els santcugatencs i santcugatenques a col·laborar amb l'entitat, sigui com a voluntaris o sigui de forma econòmica, "per poder seguir ajudant a moltes persones grans".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.