Tots els parcs urbans, zones forestals i l'aparcament de l'avinguda Roquetes quedaran tancats de nit a partir del dia 15 de juliol

L'ajuntament, en compliment amb la recomanació de la Generalitat, posarà cartells i cinta als accessos, i reforçarà la vigilància de la Policia Local


  • Comparteix:

El Parc de Can Vernet és un dels parcs que quedaran tancats a partir del dia 15 a la nit / Foto: Google Maps

El Parc de Can Vernet és un dels parcs que quedaran tancats a partir del dia 15 a la nit / Foto: Google Maps

L'Ajuntament de Sant Cugat tancarà els accessos a tots els parcs urbans i zones forestals durant la nit (de les 00.30 h fins a les 6 h) per evitar els contagis de la Covid-19. També prohibirà l'entrada a l'aparcament de l'avinguda Roquetes, on s'acostumen a concentrar molts joves a la nit per fer botellots. De fet, aquest és un dels motius principals pels quals l'Ajuntament, seguint les indicacions de la Generalitat, va ordenar aquests tancaments nocturns. La mesura entrarà en vigor a les 00.30 h de la matinada del dimecres 14 al dijous 15 de juliol, i fins a nova ordre. En paral·lel, el Consell d'Alcaldes del Vallès Occidental ha emès un comunicat en el qual diu que les mesures de la Generalitat són 'impossibles' de complir.

En els parcs urbans de la ciutat estarà prohibit accedir-hi, i per remarcar-ho l'Ajuntament col·locarà cartells i també es posarà cinta als accessos principals per avisar que no està permesa l'entrada. La Policia Local també incrementarà la vigilància en aquestes zones. En el cas dels Jardins del Vallès, aquest parc sí que quedarà tancat totalment perquè té una tanca que volta tot el recinte.

També es prohibirà l'accés a l'aparcament de l'avinguda Roquetes i a les zones forestals. En aquest cas, es prohibirà la circulació i l'estacionament de vehicles per espais com el camí de can Camps o el camí de Ramadé, a la zona de can Barata.

Amb aquesta mesura, junt amb el cribratge massiu entre els joves d'aquest dimarts i dimecres, confien que la incidència de la Covid a la ciutat disminueixi.

Els alcaldes del Vallès Occidental, en contra
Mentre l'Ajuntament de Sant Cugat emetia aquesta ordre de tancament dels parcs urbans per recomanació de la Generalitat, el Consell d'Alcaldes del Vallès Occidental publicava un comunicat on ho criticava. En una nota de premsa de sis punts, els alcaldes vallesans manifesten "la impossibilitat del món local de donar compliment a les mesures que ha plantejat la Generalitat de Catalunya aquesta setmana". Consideren, per un costat, que les mesures no són suficients, i que les que s'han publicat no són "clares"; i per l'altre que cal més coordinació amb el món local. També demanen més reforços per a l'atenció primària de la comarca, que diuen que viu una situació de "tensió" important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.