La reurbanització de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix, a finals de juliol

El projecte tindrà una durada aproximada de cinc mesos i un pressupost de 450.000 euros


  • Comparteix:

Imatge del tram que està previst reurbanitzar / Foto: Google Maps

Imatge del tram que està previst reurbanitzar / Foto: Google Maps

La reurbanització de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix s'iniciarà l'última setmana de juliol i tindrà una durada aproximada de cinc mesos. El tram afectat es troba entre la plaça de Can Cadena i el carrer Sant Albert. En la fase inicial de l'obra, el tall al trànsit a la zona quedarà completament tallat, i es desviarà pel carrer Sant Albert i el passeig Rubí. No obstant això, l'accés a peu es mantindrà obert i s'habilitaran dues zones especials per als vehicles de càrrega i descàrrega.

Els objectius del projecte, que té un pressupost d'uns 450.000 euros, són garantir l'accessibilitat a peu i en transport públic, facilitar la mobilitat segura amb bicicleta i maximitzar les places d'aparcament en rotació i les de càrrega i descàrrega. A més, els treballs realitzats possibilitaran la instal·lació de terrasses en el tram comercial i la millora de serveis urbans, com el clavegueram, l'enllumenat públic o les telecomunicacions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.