El segon seminari d'hivern de la UIP tractarà la relació entre economia i pau


  • Comparteix:

El seminari tindrà lloc els dies 12 i 13 de març al Centre Borja

El seminari tindrà lloc els dies 12 i 13 de març al Centre Borja

Sota el títol 'Economia i Pau' la UIP celebrarà el segon seminari 'Pensadors per la pau' els dies 12 i 13 de març al Centre Borja. La intenció d'aquesta iniciativa és aprofundir en els models econòmics que es van formular en la construcció de l'Europa actual.

La Universitat Internacional de la Pau celebrarà el segon Seminari d'Hivern amb la intenció d'aprofundir sobre els models teòrics que han conformat l'Europa actual. Sota el títol "Economia i Pau" els dies 12 i 13 de març el centre Borja de Sant Cugat acollirà diversos catedràtics i professors que parlaran sobre alguns pensadors que han estat claus en la construcció d'Europa. Escoltem a Neus Sotomayor, membre de la UIP

Neus Sotomayor

Hem pensat que era important entendre com la economia influeix en unes opcions polítiques o en altres. En aquest sentit, hem triat parlar de Hobson, Rosa Luxemburg i Keynes


Entre els conferenciants que està previst que assisteixin a aquest seminari hi ha Alfons Barceló Ventayol, catedràtic de teoria econòmica de la Universitat de Barcelona, i Lluís Barber, també catedràtic de teoria econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La jornada comptarà també amb debats oberts amb el públic assistent, i clourà amb un acte dedicat a la campanya antibèl·lica d'Intermón Oxfam i Amnistia Internacional anomenada "Kit desfilada d'armes" i que tindrà lloc al monestir de Sant Cugat diumenge 13 de març a les 13.30 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.