L'Ajuntament busca un nou emplaçament per ubicar la brigada municipal

L'alcaldessa, Mireia Ingla, assegura que el nou espai beneficiarà tant als treballadors com al veïnat


  • Comparteix:

L'Ajuntament està buscant un nou espai on ubicar el magatzem i l'espai de treball de la brigada municipal. Ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, en resposta a Mireia Romero, que es queixa de les molèsties que generen als veïns els serveis de manteniment municipals ubicats al carrer Vallès. Tot i que la promesa de reubicar aquest servei és de mandats anteriors, l'alcaldessa ha assegurat que el govern està buscant espais alternatius per situar la brigada. Ho fan, explica, per garantir el bon funcionament i per 'beneficiar els mateixos treballadors i els veïns que viuen al voltant'. Així i tot, no és una tasca senzilla ha insistit Ingla perquè 'la idiosincràsia del departament fa que calgui un espai digne, viable i adequat a les necessitats del servei'.

En resposta a una altra pregunta ciutadana vinculada a les molèsties generades per serveis municipals, en aquest cas del de recollida d'escombraries formulada per la veïna Cristina; Ingla ha recordat que la normativa no concreta l'horari del servei, que s'adapta a les necessitats de la ciutat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.