Sis activitats gratuïtes per celebrar la Diada de Sant Cugat

El programa del 24, 25, 26 i 27 de juliol consta de diverses visites guiades, una lectura dramatitzada i un taller familiar


  • Comparteix:

Instal·lació dels nous vitralls del Monestir de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Instal·lació dels nous vitralls del Monestir de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Amb motiu de la Diada Sant Cugat, l'Ajuntament organitza sis activitats culturals gratuïtes entre aquest dissabte i dimarts amb aforament limitat. En el programa es poden trobar diverses visites guiades, una lectura dramatitzada i un taller familiar.

La diada començarà aquest dissabte amb una visita temàtica al Museu del Monestir a càrrec de Delfi I. Nieto, especialista en història medieval, a les 12 h. Diumenge a les 19.30 h es farà un recorregut guiat pel Camí de Sant Jaume a càrrec de Jorge Rodríguez Ariza, historiador d'art.

Dilluns hi haurà tres activitats: una visita guiada al Museu del Monestir sobre els vitralls del monument a les 19 h; a les 20.30 h es farà la presentació dels nous vitralls de la façana sud de l'església del Monestir a càrrec d'Anna Santolària, autora del projecte i Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, i que acompanyarà el grup de música antiga Ensemble Contratemps; i per acabar la jornada, a les 21.30 h es farà una lectura dramatitzada de l'obra de Josep M. Jaumà 'El màrtir Cugat' al Claustre del Monestir.

Finalment, la festivitat es tancarà dimarts amb el taller familiar 'Uns vitralls molt especials' a les 18 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.