Mireia Ingla defensa els beneficis de formar part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

L'alcaldessa ha parlat del Tribut Metropolità al programa Línia Directa de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

En resposta a la queixa de Jordi Luque, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha aclarit a l'últim Línia Directa de Cugat Mèdia el motiu pel qual a Sant Cugat s'ha de pagar el Tribut Metropolità i els beneficis que això comporta a la ciutat. L'alcaldessa ha explicat que a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hi ha 36 municipis i que '18 d'aquests han pagat sempre el tribut metropolità'. Ingla considera que en el moment en què Sant Cugat va passar a formar part de la zona 1 de l'AMB, amb els beneficis en transport públic que això suposa, 'és normal que hem de pagar el mateix que aquests 18 municipis'. Ingla ha concretat que projectes com la restitució dels arbres del bosc de Volpelleres, les millores a la flota de busos urbans o la relació tan estreta amb la zona metropolitana són alguns dels avantatges de formar part de l'AMB.




  • Comparteix:

COMENTARIS

la restitució dels arbres del bosc de Volpelleres, quin barra que te, els arbres que es talaran al bosc , perquè ella ha decidit fer-hi , una escola, podem evitar-ho, s’els trepitja…..

Pere Ferrer Morello. Enviat el 28/jul/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.