Dos detinguts per robatoris amb violència i intimidació al carrer

Els Mossos els vinculen a tres robatoris a Sant Cugat, d'una bicicleta i de dos mòbils


  • Comparteix:

Imatge d'axriu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'axriu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per dos robatoris amb violència i intimidació a carrers de Sant Cugat i la sostracció d'una bicicleta. Els fets van succeir dijous passat, quan un home va alertar els agents que havia patit un robatori d'un mòbil al carrer. Els dos presumptes lladres van ser localitzats prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, retinguts pels vigilats, després de saltar la tanca sense bitllet i haver robat, presumptament, també una bicicleta. També se'ls atribueix un tercer robatori d'un mòbil a la via pública. Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat de Guàrdia de Rubí per aquests fets i han quedat en llibertat amb càrrecs.

El primer robatori va tenir lloc al carrer de Sant Esteve amb la plaça de Pep Ventura. La víctima va explicar als agents que els dos joves li havien fet una empenta i aprofitant la inestabilitat li havien sostret el telèfon i unes ulleres graduades.

Amb la descripció dels autors, els agents van iniciar una recerca per la zona que va culminar prop de l'estació. Allà, els vigilants de seguretat tenien retinguts dos nois que coincidien amb la descripció. En arribar al lloc els van explicar que els joves acabaven de robar una bicicleta que estava ancorada al carrer i que havien accedit a la via del tren saltant la tanca sense bitllet.

Una vegada a la comissaria per fer la identificació, l'home que havia patit el robatori violent del mòbil, i que es trobava a les dependències policials posant denúncia, va reconèixer els joves.

Poc després, una dona va anar a denunciar a comissaria que uns joves, aquell mateix dia, s'havien apropat a ella quan caminava pel carrer de Josep Anselm Clavé i li van fer una empenta que la va desestabilitzar sense arribar a caure. Quan va reaccionar, es va adonar que els joves havien aprofitat per robar-li el telèfon mòbil.

Els agents van notar que la forma d'actuar era la mateixa que havien utilitzat els detinguts i li van mostrar unes fotografies a la víctima, que va reconèixer als joves.

Els dos han quedat amb llibertat amb càrrecs, després de quedar detinguts i passar a disposició judicial.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.