Tanca l'aparcament de davant el CAP i es trasllada l'àrea vermella i blava al carrer

L'Ajuntament ha creat 30 places d'àrea blava i 14 de vermella al Camí Vell de Sabadell


  • Comparteix:

Imatge de carrer i de l'aparcament / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de carrer i de l'aparcament / Foto: Cugat Mèdia

L'aparcament situat davant el CAP La Mina ha quedat tancat per requeriment de la propietat del terreny. Per compensar les 46 places d'àrea blava i les 16 d'àrea vermella d'aparcament, l'Ajuntament ha habilitat al Camí Vell de Sabadell 30 noves places d'àrea blava i 14 de vermella, en el tram comprés entre els carrers d'Abat Armengol i de Carrasco i Formiguera. Les places per a persones amb mobilitat reduïda també s'han traslladat a aquesta zona.

Foto: Ajuntament
Mapa amb la ubicació de l'aparcament / Foto: Ajuntament


El 2002, el propietari del terreny de l'aparcament va cedir-ne l’ús a l’Ajuntament en virtut d’una futura reparcel·lació dels terrenys que no s'ha realitzat. Per aquest motiu, els propietaris han demanat al consistori que cessi l’activitat als seus terrenys i els retorni la possessió. Aquest espai està qualificat com a zona verda i, per tant, no es pot edificar.

Segons ha informat l'Ajuntament, tot i complir amb l’obligació de cessar-hi l’activitat, manté les converses amb els propietaris per intentar trobar una solució satisfactòria per amdues parts i aconseguir que aquests terrenys passin a ser definitivament municipals.

Foto: Cugat Mèdia
L'aparcament quedarà tancat / Foto: Cugat Mèdia






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.