L'Ajuntament de Sant Cugat aprofita l'estiu per fer obres a diferents punts de la ciutat

En total hi ha previstes una vintena d'actuacions amb un valor de 660.000 euros


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Cugat Mèdia

Les vacances d'estiu fan que menys persones i cotxes es moguin per les ciutats, de manera que és un bon moment per fer els treballs de millora en equipaments i vies urbanes que siguin necessaris. A Sant Cugat, algunes d'aquestes tasques ja van començar al mes de juny, com les obres del carrer de la Llum de Les Planes. Aquesta via va patir un lliscament a causa de les fortes pluges, i ara s'està estabilitzant mitjançant un sistema format per dues pantalles i una llosa per tal que el carrer tingui un nou paviment. El projecte també inclou el desguàs de les aigües pluvials, la reposició de sistemes de contenció de vehicles, la formació d’un muret de contenció de terres i la reposició de tot el paviment de calçada i vorera. Està previst que tot plegat acabi a finals de setembre.

D'altra banda, es reprendran fins a finals d'octubre les obres del carril bici i de vianants a la rotonda de l'Hipòdrom. Es tracta d'una actuació que servirà perquè hi hagi un nou itinerari per a vianants i carril bici a la carretera de Rubí, en el tram comprès entre la rotonda de l’Hipòdrom i la plaça del Xic.

Una altra actuació és l'adequació de 218 places d'àrea verda a la zona del Turó del Pinyer, al barri de l'Eixample Sud i a prop de la carretera de la Rabassada. També s'ha ordenat viàriament aquesta zona canviant de sentit de circulació un petit tram dels carrers Turó de Pinyer i Sant Quirze. S'hi estarà treballant fins a principis d'agost.

Simultàniament, la brigada d'obres municipal està realitzant actuacions de millora en una dotzena d'equipaments, especialment educatius perquè totes hagin acabat abans de l'inici del curs escolar. I, a càrrec del departament d'Educació de la Generalitat, hi ha unes últimes obres previstes per aquests mesos d'estiu: l'ampliació i adaptació de l'Institut-escola Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.