FGC modifica els horaris durant aquest mes d'agost

Des d'aquest dilluns i fins el diumenge 29 d'agost, circularan menys trens de l'habitual per ajustar el servei a la demanda en aquest període


  • Comparteix:

El servei de FGC es redueix durant aquest mes d'agost / Foto: Localpres

El servei de FGC es redueix durant aquest mes d'agost / Foto: Localpres

El servei de trens de la línia Barcelona-Vallès de la Generalitat de Catalunya (FGC), que dona servei a Sant Cugat, modifica els seus horaris durant aquest mes d'agost per reajustar el servei a la menor demanda en aquest període. Així doncs les línies S1 i S2 veuran reduïdes la seva circulació de trens entre el 2 i el 29 d'agost.

Per culpa de la pandèmia, el servei de FGC ha circulat al 60% de la seva capacitat durant el curs escolar. D'aquesta manera la reducció de trens ara a l'agost no és tan evident com d'altres anys. En hora punta, tant en S1 com en S2, passaran cinc trens cada hora. Fins ara en circulaven sis per cada hora. Això serà del 2 al 6 i del 23 al 27 d’agost.

Del 9 al 20 d'agost passaran quatre trens per cada hora, en hores punta. Pel que fa a la resta d'hores, entre les 10 h i les 17 h, durant tot l'agost circularan tres trens per cada hora. A les hores de la tarda i vespre en circularan quatre cada hora i a les dues darreres hores de la nit en passaran tres cada hora.

Durant tot l'agost el servei de trens acabarà a les 2 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.