Aquest és el calendari escolar del curs 2021-2022

El curs acabarà el 22 de juny i tindrà tres ponts: octubre, desembre i març


  • Comparteix:

Els dies de lliure elecció a Sant Cugat seran l'11 d'octubre, el 7 de desembre, l'11 de febrer i el 4 de març / Foto: ACN

Els dies de lliure elecció a Sant Cugat seran l'11 d'octubre, el 7 de desembre, l'11 de febrer i el 4 de març / Foto: ACN

El curs escolar 2021-2022 que arrenca aquest 13 de setembre acabarà el 22 de juny. Les vacances de Nadal començaran el 23 de desembre i els alumnes tornaran a l'escola el dilluns 10 de gener. L'aturada de Setmana Santa anirà de l'11 al 18 d'abril. A més, durant el curs hi haurà tres ponts: el del 12 d'octubre, el de la Constitució al desembre i el de Sant Medir el mes de març.

Els dies de lliure disposició a la majoria dels centres de Sant Cugat d'aquest curs seran l'11 d'octubre, el 7 de desembre, l'11 de febrer i el 4 de març; coincidint amb els tres ponts i amb el divendres de Carnaval. Tot i que cada centre pot escollir les dates lliurement, des del departament d'Educació recomanen que tots els centres públics, concertats i privats d'un mateix municipi acordin els mateixos dies. A Sant Cugat ja fa temps que intenten seguir aquesta recomanació, tot i que sempre es pot donar el cas que algun centre es desmarqui amb alguna data. Per exemple, el divendres 11 de febrer, previ al Carnaval, algunes escoles concertades i privades no fan festa i ha escollit altres dates del calendari escolar per al quart dia de lliure disposició.

Foto: Cugat Mèdia
Aquest és el calendari escolar del curs 2021-22. / Foto: Cugat Mèdia


El calendari escolar va molt lligat al calendari laboral, tot i que no sempre coincideix. Consulta el calendari laboral previst per a l'any 2022.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.