Comencen les sessions de debat per la Festa de Tardor d'enguany


  • Comparteix:

El debat entorn al lema de la Festa de Tardor d'enguany ha centrat la darrera assemblea d'Entitats. Les associacions han reivindicat aquest punt com l'eix bàsic de les activitats que es desenvoluparan al llarg de la festa.

Les entitats han repassat els lemes que des de 1976 han acompanyat cada festa per trobar el més adient per a l'edició d'enguany. Els assistents han demanat que el lema contribueixi un cop més, a la reflexió i la reivindicació. Pel que fa als temes que s'han presentat destaquen els que fan referència al patrimoni natural i cultural, a la necessitat de crear espais de discussió i participació, o la preocupació pel gran creixement de la ciutat.

Durant la reunió s'ha decidit començar un procés d'elaboració d'uns estatuts per clarificar la forma jurídica de l'assemblea com a Coordinadora d'Entitats de la Festa de Tardor. Així mateix, s'ha recolzat la iniciativa de mantenir contactes per promoure el desenvolupament dels actes de la celebració als barris i districtes.

De moment, no s'han pres decisions concretes i s'ha encetat un període de reflexió que es tancarà en la propera reunió del 9 de juliol on es debatran les diferents propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.