L'acampada per la reobertura de l'oci nocturn finalitza tot i la falta d'acord

El sector fa 18 mesos que no té activitat, amb comptades excepcions, i segueix sense calendari de reobertura


  • Comparteix:

Imatge de la plaça de Sant Jaume de Barcelona / Foto: Cedida

Imatge de la plaça de Sant Jaume de Barcelona / Foto: Cedida

Les tendes de campanya que han format part del mobiliari urbà de la plaça de Sant Jaume de Barcelona des del passat dimecres tenen les hores comptades. Es van instal·lar amb motiu de la vaga de fam, que va acabar dissabte, i l'acampada, que continuarà fins dimecres, convocada pel sector de l'oci nocturn per exigir al govern un calendari de reobertura, amb almenys el 50% de l'aforament, el seu horari habitual i pista de ball a les discoteques. La presidenta de Sant Cugat Restauració i Oci Nocturn, Laura Garcia, participa activament en aquesta reivindicació, que de moment no ha obtingut la resposta desitjada per part del govern.

La santcugatenca ha explicat a Cugat Mèdia que la vaga de fam va acabar dissabte, quan el govern de la Generalitat es va mostrar obert a reunir-se amb el sector. "La nostra intenció era que ens escoltessin, ja que des del 5 de juliol no volien ni seure amb nosaltres".

Pel que fa a les trobades que han mantingut amb el Departament de Salut i el Departament d'Empresa i Treball, Garcia considera que han estat "un desastre" i ha lamentat que "no tenen cap intenció d'obrir l'oci nocturn".

Sobre l'ambient a la plaça de Sant Jaume, la santcugatenca assegura que "hi ha molt bon ambient" i que compten amb el suport dels Veïns. "Tothom vol que ens obrin, els veïns són els primers que estan patint les conseqüències, amb els botellons i les festes il·legals", ha dit Garcia.


Laura Garcia

S'estan recollint firmes. Tenim el suport dels veïns. Tothom diu que no ho entén i que volen que ens obrin, perquè els veïns estan patint aquests botellons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.