Els Mercats de Pagès arriben als barris

Aquest dissabte 18 de setembre s'estrena el Mercat de Pagès de Volpelleres i fins a final d'any també se'n faran a les Planes, Mira-sol i Centre Est


  • Comparteix:

L'horari del mercat de Volpelleres serà de 9 h a 14 h / Foto: Cugat Mèdia

L'horari del mercat de Volpelleres serà de 9 h a 14 h / Foto: Cugat Mèdia

El Mercat de Pagès s'estrena a Volpelleres aquest dissabte 18 de setembre de 9 h a 14 h al mercat municipal. La iniciativa, de fet, s'estendrà a altres barris de la ciutat els propers mesos, per l'aposta per una transició alimentària cap a un consum de productes de temporada, ecològics i de proximitat. Es tracta d'una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 20-21 i, es farà efectiva, en col·laboració amb l'Ateneu i la Xarxa de Consum Solidari, aquest mateix any a les Planes, Mira-sol i el Centre-Est, a més de Volpelleres.

El mercat està emmarcat dins del projecte Ecoateneu, del qual també forma part el Mercat de Pagès de Sant Cugat que se celebra cada segon i últim dissabte de mes a la Rambla del Celler. D'aquesta manera, els quatre nous mercats s'estrenaran:

  • Centre-Oest: Els dissabtes 18 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 18 de desembre, de 9 h a 14 h al Mercat de Volpelleres.
  • Les Planes: Els dissabtes 16 d'octubre, 20 de novembre i 11 de desembre, de 9 h a 14 h a l'Espai Pere Grau.
  • Mira-sol: Del dissabte 16 d'octubre al 18 de desembre, davant del Casal de Mira-sol.
  • Centre-Est: pendent de concretar.


  • Tots aquests mercats són projectes de despesa ordinària dels Pressupostos Participatius i compten amb un màxim de 5.000 euros cadascun a executar durant aquest 2021. La voluntat de l'Ajuntament i de les entitats organitzadores però, és que si tenen demanda, puguin tenir continuïtat més enllà dels Pressupostos Participatius.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.