Emili Marlés, mossèn: 'Déu és molt punyeter, et va guanyant el cor a poc a poc'

Cugat Mèdia segueix amb el cicle de converses 'Lliçons de vida' amb el testimoni d'Emili Marlés, mossèn de la parròquia de Sant Pere d'Octavià


  • Comparteix:

Cugat Mèdia presenta un nou capítol del cicle 'Lliçons de vida' amb una conversa molt personal amb Emili Marlés, rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, amb la directora del mitjà multimèdia de Sant Cugat, Mònica Lablanca. En aquesta entrega, Marlés explica com ha estat el seu camí fins a convertir-se en capellà. Religiós i llicenciat en teologia i física, reflexiona sobre el diàleg entre ciència i fe i la necessitat d'acostar aquestes dues disciplines que, a priori, poden semblar irreconciliables. 'Buscar ciència a la Bíblia és un error, perquè la Bíblia no pretén explicar coses científiques', sentencia.

En aquesta conversa l'actual rector de la parròquia explica com es va iniciar en el camí del sacerdoci i la fe. "De tant en tant, em venia la idea de fer-me capellà, però jo no volia", confessa Marlés. Aquest sentiment va anar evolucionant i la "vocació va anar en paral·lel amb la relació amb Déu", explica.

Escollir el camí del sacerdoci comporta renúncies. Marlés explica que també li hagués agradat tenir una família, però que ser mossèn també li ha donat l'oportunitat de viure amb plenitud: "Les coses més maques de ser capellà és que la gent t'obre el cor".

Aquesta conversa és el cinquè capítol de 'Lliçons de vida', l'espai de reflexió de Cugat Mèdia en què els espectadors poden conèixer grans històries de veïns i veïnes de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.