Els excrements de gos ja tenen una paperera especial a Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha instal·lat vuit papereres, una acció que complementa el repartiment d'ampolles plegables per netejar els orins


  • Comparteix:

Una de les papereres que ha instal·lat l'EMD / Foto: EMD de Valldoreix

Una de les papereres que ha instal·lat l'EMD / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha instal·lat un total de vuit papereres especials al carrer per llençar els excrements de gossos. Sis d'elles s'han distribuït a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer i les altres dues s'han ubicat al carrer Volcà i al passeig Oreneta. Aquesta actuació complementa el repartiment de 1.300 ampolles plegables destinades a la neteja dels orins de gossos que va tenir lloc fa uns mesos.

Aquesta doble acció forma part de la campanya 'Valldoreix, ben cívic', que té per objectiu conscienciar els veïns i veïnes de la importància de treballar conjuntament per cuidar l'entorn, en general, i d'exercir una tinença responsable dels animals de companyia en concret. També pretén lluitar contra la creixent presència d'excrements de gossos a la via pública.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.