Sant Cugat, menció a la Innovació Tecnològica i la Qualitat Ambiental a la gala de les Flors d'Honor de Viles Florides

La ciutat és una de les millors puntuades pel moviment Viles Florides


  • Comparteix:

Fotografia de família dels guardonats pel moviment Viles Florides el 17 de setembre del 2021 a Cabrera de Mar / Foto: Cedida per Viles Florides a l'ACN

Fotografia de família dels guardonats pel moviment Viles Florides el 17 de setembre del 2021 a Cabrera de Mar / Foto: Cedida per Viles Florides a l'ACN

Nou reconeixement del moviment Viles Florides a la ciutat de Sant Cugat. En aquesta ocasió, la gala de les Flors d'Honor d'enguany, que va tenir lloc divendres passat, ha atorgat una menció a la ciutat a la Innovació Tecnològica i la Qualitat Ambiental. El municipi també ha revalidat les 4 Flors d'Honor, per tercer any. Enguany, hi ha 15 ciutats que tenen aquest nivell de distinció.

El regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, ha explicat aquest dilluns al ple que és la vegada que Sant Cugat rep una puntuació tan alta en la categoria d'Innovació Tecnològica i la Qualitat Ambiental. Ha aprofitat la intervenció per agrair la feina feta a totes les persones implicades des del servei tècnic i la brigada.

El moviment Viles Florides ha celebrat enguany el desè aniversari, amb 154 municipis adherits. Divendres passat es van fer públics els reconeixements a diverses localitats per la gestió vinculada al col·lectiu, que pretén transformar l'espai públic a través de la gestió del verd urbà. En la gala de les Flors d'Honor 2021 s'ha presentat el documental "Viles Florides. 10 anys fent créixer el verd".


José Gallardo

Agraeixo a l'equip tècnic, a la brigada i a les empreses que hi col·laboren. És la millor puntuació que obtenim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.