La Policia Local de Sant Cugat deté quatre persones que es disposaven a robar a l'interior de vehicles

Es tracta d'un grup organitzat que ja tenia antecedents per robar a l'interior de vehicles, habitatges i establiments


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de dos agents de la Policia Local / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de dos agents de la Policia Local / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Policia Local de Sant Cugat ha detingut aquest dimarts quatre persones que es disposaven a forçar vehicles per robar a l'interior, a prop dels supermercats de la Via Augusta. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia i han confirmat fonts municipals, la intercepció forma part d'un dispositiu conjunt del cos santcugatenc i dels Mossos d'Esquadra per prevenir delictes d'aquest tipus. Els detinguts, tres homes i una dona, pertanyen a un grup organitzat que ja tenia antecedents per robatori amb força en botigues, habitatges i vehicles; de fet, un d'ells tenia una ordre internacional de cerca i detenció.

Les mateixes fonts municipals que han confirmat aquesta informació també expliquen que el grup dels detinguts havia intentat, fa uns dies, cometre un furt d'una bossa de mà a una dona gran, en un dels establiments comercials de la zona. Aquest fet va quedar registrat per les càmeres de seguretat de la botiga.

Aquest tipus de grups actua de manera organitzada: hi ha un conductor, una persona que vigila per si apareix la policia o algun guarda de seguretat i dues que cometen el robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.