Ferida una dona en un intent de suïcidi a les vies de l'estació de FGC de Volpelleres

La dona ha estat traslladada en ambulància de Sant Cugat a la Mútua Terrassa amb lesions a un peu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació de FGC de Volpelleres / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'estació de FGC de Volpelleres / Foto: Ajuntament

Una dona ha intentat suïcidar-se aquest dijous a l'estació de Volpelleres dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). La dona s'ha llançat a la via del tren, fet que li ha provocat lesions en el peu esquerre provocades pel comboi. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha mobilitzat fins a quatre ambulàncies, la dona ha estat traslladada a Mútua Terrassa. Malgrat l'incident, que s'ha produït a les nou del matí d'aquest dijous, el servei de FGC s'ha mantingut per les dues vies, però amb retards d'entre 6 i 8 minuts. També s'han deplaçat fins al lloc dels fets efectius de la Policia Local, dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra, que investiguen l'incident com a temptativa de suicidi.

La Generalitat estableix accions per millorar la detecció i l'abordatge de la conducta suïcida, independentment de les causes. Aquells que ho necessitin, poden contactar amb el telèfon 061 Salut Respon, que és la via per a l'atenció no presencial al suport i a l'acompanyament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.