Tots els CAP de Sant Cugat vacunaran contra la Covid-19 a partir del 2 d'octubre

El CAP de Valldoreix es manté fins aquesta data com a únic punt de vacunació només per a segones dosi


Temes relacionats

De 9.000 dosis a la setmana al juliol a poc més de mil al setembre: la vacunació també s'estanca a Sant Cugat (23/set/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Els tres centres d'atenció primària (CAP) de Sant Cugat començaran a vacunar contra la Covid-19 a partir del 2 d'octubre, tant per a les primeres com per a les segones dosis. Fins a l'1 d'octubre, però, es mantindrà el CAP de Valldoreix com a únic punt de vacunació a la ciutat, però només administrarà segones dosis i amb cita prèvia. Per a primeres administracions caldrà desplaçar-se, amb o sense cita, a tres centres: al punt de Mútua Terrassa, al carrer del Castell, 25 de Terrassa, al Palau d’Esports de Granollers; o al CAP El Maresme de Mataró. Salut ha reorganitzat tots els punts de vacunació del país, una vegada donada per completada la campanya de vacunació massiva.

L'objectiu de mantenir els punts de vacunació habilitats als municipis encara uns dies més és per acabar de posar les dosis pendents. És per això que és necessari demanar cita prèvia i només per a l'administració de la segona dosi.

Es recomanda que la gent que ara mateix té una segona dosi pendent, s'adreci al lloc on es va posar la primera (haurà rebut un SMS de recordatori). Si alguna persona no ha pogut vacunar-se el dia i lloc indicats per a la segona dosi, pot acostar-se al CAP i li posaran la vacuna.

En el cas de les primeres dosis, Salut manté activats fins a la data anunciada els tres centres a la regió metropolitana nord, de la qual forma part Sant Cugat.

  • El punt de Mútua Terrassa, al carrer del Castell, 25 de Terrassa.
  • El Palau d'Esports de Granollers.
  • El CAP El Maresme de Mataró.


  • A partir del tancament dels punts de vacunació, la campanya continuarà als punts d'atenció primària dels municipis, que centralitzaran tant la primera com la segona dosi.

    Amb aquesta reorganització, Salut dona per tancada la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19. A la Regió Metropolitana Nord, 1'4 milions de persones tenen ja la pauta completa. Ara, la campanya se centra en la segona fase de manteniment i de crida a aquelles franges i col·lectius pendents de vacunar. A Sant Cugat, més de 66.000 persones ja compten amb la pauta completa de la vacunació contra la Covid-19.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.