La gent gran, protagonista de la Festa Major del barri del Monestir - Sant Francesc

La Residència Sant Cugat i de l'Associació de Gent Gran Sant Cugat faran el pregó, en una gresca que tindrà lloc de l'1 al 3 d'octubre


  • Comparteix:

El cartell de la Festa d'enguany / Foto: Ajuntament

El cartell de la Festa d'enguany / Foto: Ajuntament

El barri del Monestir - Sant Francesc té programada la seva Festa Major pel cap de setmana de l'1 al 3 d'octubre. Enguany ho fa reivindicant la gent gran com a 'pou de saviesa, fortalesa i memòria viva del barri', i també com a un dels col·lectius més afectats per la pandèmia. De fet, el pregó anirà a càrrec de la Residència Sant Cugat i de l'Associació de Gent Gran Sant Cugat.

CONSULTA EL PROGRAMA

La Festa s'encetarà divendres dia 1 amb el pregó, de la mà de la Residència Sant Cugat i de l'Associació de Gent Gran Sant Cugat. Començarà a les 7 de la tarda, i inclourà una tronada aèria d’inici de festa a càrrec dels Diables de Sant Cugat i un espectacle de màgia familiar. Més tard, a dos quarts de 10 del vespre, es projectarà la pel·lícula infantil 'Canta!' als Jardins del Vallès.

Per dissabte hi ha programat un taller de reparació de bicicletes, a dos quarts d'11 del matí als jardins de Sant Francesc, i al mateix lloc hi haurà després la matinal esportiva familiar i la pedalada familiar pel barri. A la tarda, la mostra d'entremesos de cultura popular començarà a dos quarts de 6 als jardins del Vallès, on una hora més tard també hi haurà un taller familiar de pirotècnia. I el cinema a la fresca de dissabte serà adreçat als adults, amb el film 'Tomboy', que es presentarà a càrrec del Servei d’Atenció Integral LGBTI.

Diumenge al matí es repetirà la matinal esportiva familiar, a les 11, i a dos quarts d'1 del migdia hi haurà el concert de l'Aula Jazz Orquestra a la plaça d'en Coll. La cloenda de la Festa serà a dos quarts de 7 de la tarda, a la mateixa plaça i amb una cantada d'havaneres i cançó de taverna a càrrec del grup Americanus.

Totes les entrades dels actes de la Festa són gratuïtes, però cal reservar-les mitjançant la plataforma Eventbrite, o presencialment al Xalet Negre.

CONSULTA EL PROGRAMA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.