La Federació de Ràdios Locals de Catalunya es reuneix a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Federació de Ràdios Locals de Catalunya va celebrar dissabte a l'Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat la setena Junta General Ordinària de l'entitat. La reunió va servir per fer balanç de la gestió i aprovar el pressupost de l'exercici econòmic 2001. Segons la Federació, els nous reptes de la ràdio local passen per l'adequació de les emissores al sistema digital i per la difusió a través d'Internet.

La nostra ciutat ha acollit aquest matí la setena junta anual de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, en la qual s'integra Ràdio Sant Cugat. Durant la trobada, s'ha presentat el pla de treball del Consorci Local i Comarcal de Comunicació i s'ha aprovat l'estat de comptes de la Federació. A més, la junta ha servit per presentar les 9 emissores que s'han federat en el transcurs de l'últim any.

El president de la Federació, Manel Ramon, ha explicat que un dels reptes de les ràdios locals és adaptar-se al sistema digital. En aquest sentit, Ramon ha assegurat que la Generalitat s'ha compromès a reservar l'espai necessari per a les emissores locals al nou mapa digital.

Manel Ramon



Un altre dels projectes de la Federació és la signatura d'un conveni amb l'empresa Fritz Hermann per proporcionar programes de contingut musical a les emissores federades. Aquest servei permetrà a les ràdios locals disposar de programes de selecció musical continuada de forma gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.