Les carpes Drinkking-Lemon engeguen el cap de setmana amb mesures per evitar incidents

Des de la Fecasarm reivindiquen que tot es va fer "bé" i agraeixen que l'acció de Policia Local i els Mossos va evitar danys més greus


  • Comparteix:

Entrada de les carpes Drinkking-Lemon de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Entrada de les carpes Drinkking-Lemon de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Les carpes Drinkking - Lemon de Sant Cugat ja ho tenen tot a punt per evitar que es repeteixin les aglomeracions que van acabar amb sis persones ferides el cap de setmana passat, amb la reobertura de l'oci nocturn. Aquest divendres a la nit hi haurà més presència policial a la zona i la discoteca comptarà amb una dotzena d'efectius de seguretat. A més, entre les 23 h (hora d'obertura) i les 00.30 h només podran accedir al recinte les persones que tinguin entrada anticipada, que es podrà adquirir en línia fins a les 00 h i que hauran d'acreditar mostrant el codi QR. Les persones sense entrada anticipada podran accedir-hi a partir de les 00.30 h.

Tot plegat ho ha explicat aquest divendres el secretari general de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), Joaquim Boadas, en una atenció als mitjans a les portes de les carpes, on ha tancat files amb la discoteca: "Aquí tot s'ha fet bé i estava correcte". Boadas ha assegurat que el cap de setmana passat des de la discoteca no es va vendre cap entrada i que el descompte que s'havia promocionat es va anul·lar abans "pel mateix canal" per on les persones interessades s'havien apuntat.

El secretari general de la FECASARM ha agraït l'acció ràpida de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que van decidir obrir les portes de les carpes per descongestionar la zona d'accés. "Si no s'arriben a obrir portes, la cosa hagués acabat pitjor", ha reflexionat. Així, ha explicat que gairebé tota la gent que va accedir divendres de la setmana passada ho fer gratuïtament, amb l'objectiu de "garantir la seguretat".

Boadas ha matisat que l'aforament de la sala és de 2.700 persones i que en cap cas es va arribar a omplir.

Els Mossos d'Esquadra van explicar a Cugat Mèdia que arran de la seva actuació van obrir diligències, a les quals han incorporat declaracions de les persones afectades per l'incident de la setmana passada.


Joaquim Boadas

No ens amaguem de res. Aquí tot s'ha fet bé i es va gestionar de manera molt correcta per evitar que la cosa arribés a més. Obrint portes i actuant amb Policia Local i Mossos es va trobar una solució molt ràpida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.